Om CarUpgrade

Service og reparation af din bil.
Helt enkelt. Hos dig

Velkommen til Carupgrade.dk – dit mobile værksted på farten!

Carupgrade.dk startede som en webshop den 1. januar 2024 med fokus på at levere kvalitetsudstyr til bilopgraderinger. Men vores passion for biler og ønske om at give dig en endnu bedre service har ført til, at vi nu tilbyder et fuldt udekørende værksted.

Vi specialiserer os i alt fra service og reparationer til montering af ekstraudstyr som Apple CarPlay, touchskærme og andre moderne bilfunktioner.

Med vores fuldt udstyrede servicevogn kommer vi til dig uanset, hvor du er, og sørger for, at din bil altid er i topform – hurtigt, effektivt og bekvemt. Hos Carupgrade.dk handler det om at kombinere komfort med kvalitet. Din bil er i sikre hænder, og vi står klar til at hjælpe med alt fra små reparationer til større opgraderinger.
Vi glæder os til at gøre din køreoplevelse endnu bedre!

Automekaniker hos dig

Vi møder dig hvor du er

Hos CarUpgrade.dk tilbyder vi fleksibel service, der kommer til dig – hvad end du er hjemme eller på arbejde. Vores mobile værksted sørger for, at du sparer tid, mens vi håndterer din bil med ekspertise. Vi sikrer en hurtig og problemfri proces.

Fabriksgodkendte reservedele

Vi bruger kun fabriksgodkendte reservedele, som sikrer din bils ydeevne og levetid. Vores kvalitetsdele matcher producentens standarder og giver dig ro i sindet.

Autoriseret mekaniker

Vores mekanikere er autoriserede og har flere års erfaring. Med certificerede fagfolk er din bil i trygge hænder.